20 Beurten bandstoten 2019-2020


8 oktober 2019

Sipke Zuidema wint het 20 beurten bandstoten

 

Vandaag, 8 oktober, was er een 20 beurten wedstrijd voor bandstoten.

Er waren 22 deelnemers aangemeld, maar één moest door omstandigheden afhaken en Renze van de Lei was bereid, na oproep,  om hier als vervanger voor in te vallen.

bandstoten20beurten8oktober2019.jpg

De organisatie door Sijtze van der Molen en Klaas van der Veen was, zoals gebruikelijk, weer prima in orde.

De wedstrijden verliepen in redelijke rust en de roep “Stilte ,wedstrijden” was nauwelijks nodig. Rond half vier ’s middags waren alle wedstrijden aan de vier tafels afgelopen en was het tijd om de resultaten bekend te maken. De nummers 1 t/m 7 vielen in de prijzen en hadden alle een verbetering van hun moyenne.

Het podium was als volgt: 3e  Sijtze van der Molen met een progressie van ruim 32 %, Klaas van der Veen 2e met een progressie van meer dan 36 %.

De overall winnaar van deze geslaagde dag was Sipke Zuidema met een progressie van meer dan 55% en hij kreeg uiteindelijk ook nog de prijs voor het percentage hoogste serie !

Tenslotte , nadat onze voorzitter iedereen bedankt had, draaide deze nog diverse keren aan de tombola om nog een vleesprijs te verloten onder de niet winnaars en uiteindelijk werd dit Hendrik Koopman, de oudste deelnemer vandaag.

De uitslagen:

bandstotenuitslag20beurten8oktober2019.jpg